Dancing Ladies feedback 2019 // Un nou început în 2020

on September 12, 2020 Blog în mișcare, Înscrierile sunt deschise, Lifestyle, Social, Testimonials and Tags: , , , , , , , , , with 0 comments

Păstrând rădăcinile sănătoase ale trecutului // pășim în prezent pe un parchet cu experiențe noi

Orice descriere aş face, nu ar fi completă fără feed back-ul acelor dancing ladies care au dansat pe pielea lor cursul:

.

// Social

// Dancing Ladies

// miercurea 19:00 – 20:30

// 250 lei abonament 4 ședințe

// reluăm cursul într-un grup restrâns, de maxim 6 paticipante în 60 mp, cu măsuri de precauție și distanțare regulamentară

// în spațiul cel nou The Center din Intrarea Catedrei nr 17-23

// înscrierile sunt deschise

Acesta este feedback ul Rocsanei din toamna lui 2019

iata si feed-back-ul meu la prima sesiune de Dancing Ladies.

Mi-a placut foaaaaaaaaarte muuuuuult! :))))) TOTUL = muzica, tema aleasa, sala, modul in care explici si in care reusesti sa imbini elementele tehnice de dans cu sugestiile de intrare in starea de dans, de plutire si de autoobservare.

Sambata seara cand am plecat de la studio simteam ca plutesc. Aveam un zambet MAAAARE pe fata care a ramas peste tot weekend-ul. Chiar daca saptamana a inceput in forta si nu am avut deloc timp pentru mine, de cate ori mi-a fugit gandul la DANS am simtit aceeasi bucurie. Bucurie, pentru ca in sfarsit am gasit ceea ce aveam nevoie – muzica si dans si miscare, intr-o formula care sa imi permita sa ma bucur de ele fara restrictiille/ inconvenientele pe care le-am mai intalnit la alte cursuri de dans.

IN PLUS, mi-a placut cum ai prezentat/ introdus cele cateva elemente tehnice de dans cu care am ramas (atat de natural si firesc explicate).

Dincolo de asteptarea (pre-setarea mea anterioara) si curiozitatea cu care am venit in studio, inca de la inceput, am intrat foarte usor intr-o stare foarte misto, ajutata atat de muzica, de miscarile de inceput cat si de spatiul si set-up-ul salii.

Iar exercitiile de oglindire si “intalnire” cu celelalte persoane- mi-au furnizat doua informatii foarte interesante despre mine:

“…”

// şi de aici începe confidențialitatea cursantelor

// cărora le mulțumesc mult pentru apreciere şi prezență 

// ne revedem în mișcare, desculțe pe parchet în octombrie 2020

// cu intenția de a regăsi bucuria dansului

Cu drag,

Alina Vișan

The Center dance floor