When & Where

Din nd în când, spontan, dar anunțat 

Evenimentele one-time au prețuri variabile în funcție de locație, ocazie și numărul de înscriși. Urmărește secțiunea blog ca să primești informații despre când organizăm următorul eveniment de tip community sau deschidem o nouă clasă.

Colaborările pentru evenimente sau traininguri se fac în baza unui contract. Prețurile se calculează în funcție de cerințele organizatorilor și se discută telefonic sau într-o întâlnire.

In Bucharest

Viziunea Social Dance este crearea unor ore de curs spontane,
or abordabile și interactive, în care tehnica de dans este preluată din mers,
pe nesimțite, și de către oameni care nu au mai dansat niciodată.
  

Dansurile sociale aduc în același ring de dans grupuri de adulți restrânse sau largi și au ca obiectiv antrenamentul fizic și destinderea minții.
Cu clasele de dans social te poți întâlni întâmplător în cadrul unui eveniment / conferințe, sau cu un grup de prieteni în Dance AP Studio sau altă locație la cerere.

Înscrieri la goingap@alinapetrisan.ro sau la +40 721 515 548.

 

 

 

 

 

Tipurile de clase

Sunt într-o continuă dezvoltare și sunt anunțate în secțiunea
blog pe măsură ce ele se concretizează în evenimente sau module lunare.


Conceptul claselor, organizarea și predarea lor, o au în spate pe Alina Petrișan,
fost antrenor de dans sportiv, actual antrenor de ”nedansatori”.

 

Community Dance

// Momentul de recreere în care toată lumea dansează.

Conceptul Community Dance abordează grupuri mari de adulți cu griji diferite și același interes, care ajung la un numitor comun prin dans, ales și conceput pentru o temă dată.

Evenimente – integrarea unor coregrafii de grup ușoare și tematice în orice tip de eveniment în care este necesar un moment de mișcare fizică, plăcută și condusă de un antrenor animator. Training-uri – integrarea unor momente de mișcare fizică și concentrare, destresare sau animare, într-o coregrafie de grup condusă de un antrenor animator.

Dancing Ladies

// Clasă de dans pentru doamne de orice vârstă.

Miza acestui program este dezvoltarea antrenamentului fizic și întreținerea pasiunii pentru muzică, dans și întâlniri cu fetele. Clasele de Dancing Ladies au în mare parte loc în Dance AP Studio și pot lua următoarele forme:

Ore particulare – în care 2 prietene au chef să petreacă altfel de timp împreună Grup privat  în care o gașcă de prietene fac mișcare de calitate împreună În clasă organizată – intenție inițiată de Alina și anunțată prin postările de blog În cluburi, asociații sau săli de fitness – prin colaborări în baza unui contract.

Blind Date with The Dance

// Stil ales spontan și coregrafie învățată într-o şedinţă.

Blind Date with The Dance este un concept care are la bază provocarea încercării unui stil de dans la alegerea Alinei, cu o coregrafie ușor de învățat, totul închegat într-o întâlnire one-time-only de câteva ore.

Ce are atât de special acest tip de clasă, și de ce se numește Blind (din engl. Orb), este neanunțarea stilului de dans ales până în momentul în care dansatorul ajunge la sală. Provocarea este astfel, la fel ca și surpriza, mult mai mare! Întâlnirile cu dansul se anunță prin secțiunea blog cu câteva săptămâni înainte de momentul respectiv.

 

Ai o idee? Hai aici să punem totul la cale împreună cu un grup de oameni și un moment fun.

 

Alina says

Cu sala plină de oameni noi.

 

ghilimele simbol specifice brandului AP - Alina Petrișan - dans socialDupă 9 ani de dansator profesionist am ieșit din bula plină cu dans sportiv de performanță. Și ce să vezi? Existau și multe alte dansuri: jazz, balet, dans contemporan, tango argentinian, west coast swing, dansuri populare, dansuri indiene, dansuri scoțiene. Am încercat toate tipurile de dans care mi-au ieșit în cale și cu care am rezonat, și deși am făcut multe deja, încă mai am pe listă câteva cursuri la care vreau să ajung.

După anii de performanță am conștientizat 2 lucruri. Primul a fost că golul lăsat de dansul sportiv de performanță poate fi umplut, și al doilea, că dansul sportiv nu este suficient pentru mine, nici ca dansator, nici ca antrenor. 

Pentru oamenii care își doresc să intre într-o sală de dans și să se simtă bine, toate cunostințele mele de tehnică de dans sportiv învățate până atunci nu erau de ajuns. Am conștientizat tot atunci că un curs iubit trebuie să fie un curs ușor abordabil, interactiv, în care tehnica de dans pe care nu vreau ca elevii mei să o neglijeze, să fie preluată din mers (dans), pe nesimțite.

Și undeva pe drum, printre toate gândurile și planurile, mi-am promis ca mă voi pregăti, mă voi interesa, ma voi specializa continuu și voi reuși să fiu un antrenor de dans pentru oameni, nu pentru dansatori.

Sunt Alina Petrişan,
îmi plac lucrurile spontane și iubesc primele povești
vorbite pe ringul de dans de oameni care tocmai se cunosc!

 

Contact dans social și mișcare pe muzică în București cu Alina Petrișan

 

Dancing ladies classes – Fun classes!

All my life I have dreamed to dance!  But, like most of the dreams, I did not make it reality…………… Everybody knows the usual excuses: no time, no…

February 23, 2015Blog Social Testimonials

Look AP and always find no reason to treat yourself with dance!