Acest tip de clasă este în continuă dezvoltare, la fel ca și Alina, care din octombrie 2013 s-a întors la școală. Studiază facultatea de psihologie și se formează ca antrenor de dans terapie.

Luând deja parte la workshopuri pe această temă, Alina și-a format câteva opinii personale ce reprezintă miza dezvoltării celui de-al 5-lea tip de clasă sub umbrela brandului AP: Therapy Dance.

_____

Ai întrebări sau idei legate de acest tip de clasă?

DESCHIDE-TE!

 

 

Pagină, clasă și profă… în construie!

 

Sunt pe cale sa deschid un nou capitol, psihologie prin dans. Am decis să deschid acestă ușă a cunoașterii în urma concluziei mele că dansul este un instrument, o cale prin care poți evolua. Pentru mine dansul a fost și încă mă surprinde cât de mult este o metodă de dezvoltare personală. Și mai este un lucru: corpul nu minte niciodată. Corpul nu știe să mintă, el exprimă exact ceea ce suntem. Daca învățăm să-l descifrăm, să-l ascultăm, el ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine și să evoluăm. Prin dans, corpul vorbește, se exprimă, se descarcă, experimentează, crește.>>>

 

>>> Tot cenu poți spune în cuvinte, poți transmite celorlalți, și ție, prin corpul tău în mișcare pe ritmul muzicii. Comunicarea nonverbală este de multe ori mai eficientă decât cea verbală, am fost fascinată să descopăr. Prin mine și prin elevii mei am descoperit că dansul vindecă și este o scurtătură către vindecare, orice ar însemna asta.

 

Sunt Alina Petrișan,
dansez, studiez, sunt și voi fi, antrenor de dans, aparte.

 

 

Thousands of emotions light you AP!