In Bucharest

Dansul de nuntă în viziunea AP este unul care arată cât mai natural,
care surprinde personalitatea cuplului şi care transmite
mesajul mişcărilor lor publicului prezent. 

Cursurile private de dans au loc în incinta Dance AP Studio, o mansardăsală intimă și generoasă din zona Victoriei – Piața Matache.
Înscrieri la goingap@alinapetrisan.ro sau la +40 721 515 548.

VEZI FAQ 

 

Prices

Costurile unei clase particulare de dans de nuntă variază în funcție de numărul de ședințe stabilite, frecvența și durata sau de urgența mirilor.

Costul de referință al unei clase:

Ședia de 45 min

————————————–
100
lei

Preţurile vor rămâne mereu negociabile și menţinute la un nivel accesibil pentru a încuraja un număr suficient de şedinţe care să asigure atmosfera relaxată specifică viziunii AP. Indiferent de durata unei clase, sau de alte urgențe, orele particulare au loc întotdeauna cu o singură pereche de dansatori în sală.

În perioadele de vârf, Alina își rezervă dreptul de a refuza noi colaborări pentru a nu supra aglomera calendarul sălii și al orelor ei particulare. Dintre lucrurile cele mai importante pentru AP și Wedding Dance Trip sunt intimitatea, relaxarea și bucuria pentru dans a fiecărui cuplu din sală.

 

 

About Wedding Dance Trip

Călătoria prin povestea de dragoste

 

Coregrafiile

sunt unice, la fel ca povestea fiecărei perechi de miri. Figurile de dans au la bază mișcările naturale și sunt alese împreună cu dansatorii în funcție de ce îi avantajează, ce se potrivește cu muzica aleasă, dimensiunea rochiei, tema nunții sau nebuniile lor.

Muzica

are un rol deosebit în călătoria descoperirii poveștii, motiv pentru care este aleasă o piesă importantă din viața cuplului. Ritmul, stilul de dans, pașii de bază, coregrafia sunt adaptate astfel atât la poveste, cât și la coloana ei sonoră.

O amintire

de povestit nepoților, întreaga experiență vine la pachet cu un final fericit: pe scena nunții, în momentul de atenție maximă, un cuplu relaxat și mândru, dansează și se iubește. În plus, după nuntă, cursurile se pot continua prin ore particulare de social dance, dar și prin grup private.

Cursul

este predat de Alina Petrișan nerăbdătoare la provocări și cereri “out of the box’ din partea mirilor. Abordarea AP este nonconformistă, adaptabilă după ideile, preferințele și capacitățile fizice ale cursanților.

 

 

 

Testimoniale

Călătoriile altor cupluri 

 

Scottish Spirit in Romania

Jim with the Bucharest Dancers

The 2015 Spring Fling in London was graced by dancers from Bucharest including Alina Petrisan.   I made contact and recently undertook the long train journey from London…

Blog Dance Scottish Lifestyle

Dancing ladies classes – Fun classes!

All my life I have dreamed to dance!  But, like most of the dreams, I did not make it reality…………… Everybody knows the usual excuses: no time, no…

Blog Social Testimonials

Ramona & Romulus D.

Desi am avut doar 5 lectii la dispozitie, si o melodie care cu greu poate intra in categoria “Valsul miresei”, Alina a reusit sa ne transforme visul in…

Blog Lifestyle Testimonials

 

Alina says

Regula din sală: răbdare, multă răbdare


 

 

De mulţi ani deja, de prin 2005, în fiecare an din primăvară şi până târziu în toamnă îmi intră în sală poveşti trăite în doi pe care eu le traduc în paşi de dans.

 Îmi place diversitatea şi în lucrul meu cu “perechile de nuntă” descopăr mereu cât de diferiţi sunt oamenii. Cu fiecare cuplu pentru care predau dansul mirilor am şansa să învăţ câte puncte de vedere şi feluri de echilibru poate avea relaţia între doi oameni; şi cât de frumos se poate manifesta acel ceva special al fiecăruia pe ringul de dans.

Din fascinaţie pentru unicitatea lor, îmi propun ca fiecare coregrafie să fie creată astfel încât să integreze esenţa celor doi care o dansează, să aibă amprenta lor, să spună povestea lor cu influenţă minimă din partea mea şi fără presiunea pretenţiilor de execuţie tehnică desăvârşită.

Şi am şi o mică ambiţie. Să nu conteze doar momentul  cu pricina, dansul de deschidere al nunţii, obiectivul  principal, destinaţia călătoriei. Am ambiţia ca pentru cursanţii mei să conteze fiecare şedinţă de dans petrecută în sală, să vină cu plăcere şi să perceapă timpul petrecut dansând ca fiind unul de calitate, acordat lor împreună, timp de relaxare şi în care toată agitaţia aferentă organizării unei nunţi să rămână la uşă.

Şi să plece surprinşi că în ciuda efortului depus, dansul este uşor, este plăcut şi accesibil oricui. Şi după toată experienţa, după ce au acceptat provocarea, au parcurs călătoria şi s-au bucurat de aplauze, aş mai vrea un singur lucru: să-şi amintească cu drag şi să ma viziteze în sala de dans conform tradiţiei, un an mai târziu.

Sunt Alina Petrişan,
îmi plac poveştile spuse pe ringul de dans şi creez coregrafii de nuntă, aparte.

 

 

Never forget to once in a while turn AP the music and dance!